Byggfirma Nykvarn

Bygga i Nykvarn? Då har du hittat rätt byggfirma. Byggfirman Oment håller till i närheten av Nykvarn, bara 1,5 mil österut (i Södertälje). Våra kunder kommer från hela området – från Nyköping i söder till Strängnäs i väster och norra Stor-Stockholm. Vi riktar oss både till privatpersoner och företag och vi utför även hela processen från att projektera till att bygga och sälja nybyggda hus.

Oment är helt enkelt en byggfirma som gör allt inom bygg, från det lilla till det stora. Från badrumsrenovering till husmontering. Från en platsbyggd möbel till altanbygge och allt däremellan. Kika gärna här så får du se några av våra projekt att inspireras av. 

Några exempel på vad gör vi på Oment – byggfirman nära Nykvarn

• Husbyggen
• Villamontage
• Ombyggnation
• Tillbyggen
• Nybyggnation
• Taklyft
Badrumsrenovering
• Köksrenovering
• Platsbyggda lösningar
• Stensättning
• Plattsättning
Microcement-applicering
• Golvajämning
• Flytspackling
• Läggning av trägolv
• Läggning av parkettgolv
• Läggning av klinker
• Montering av fönster
• Målning
• Service- och underhållsarbeten

Som du ser håller vi på med en mängd olika projekt. Det kan vi göra eftersom vi, utöver de kompetenta och erfarna projektledare, snickare, plattsättare, målare och microcement-applicerare som är anställda hos oss, har ett brett kontaktnät av pålitliga underleverantörer som vi hyr in när så krävs. Det gör att vi har ett stort team av erfarna hantverkare när vi ska utföra ett byggjobb. Givetvis är alla våra yrkesgrupper certifierade av respektive branschorganisation. Vi har även ansvars- och trygghetsförsäkring via Gjensidige, samt jobbar givetvis med kollektivavtal och F-skatt. Det ska vara tryggt att anlita oss.

Byggfirman med kunden i fokus

För att skapa trygghet krävs utöver de formella kvalifikationerna ovan också god dialog och tydlig kommunikation. Alla våra projektledare är engagerade i sina projekt och sätter kundens behov i fokus. Det är en anledning till att vi vill ha ett nära samarbete med dig. Vi är också väldigt noga med förarbetet. Efter att vi haft vårt första samtal får du en kostnadsfri offert med en tydlig betalplan – vi tar aldrig betalt i förskott, utan först efter att ett delmoment alternativt hela byggprojektet är färdigt.

ROT-avdraget ingår i alla våra offerter och fakturor. Du får också signera ett avtal där vi är överens om vad som gäller. Vi har fasta tidsplaner och ser därför till att ha bra koll på materialhanteringen och våra hantverkares tidscheman så att vi minimerar risken för onödiga stopp eller förseningar. Dyker det upp något oförutsägbart under resans gång, det som i vår bransch kallas ÄTA (Ändringar och Tilläggsarbeten) sköter vi alltid dem skriftligt, för att det inte ska uppstå några missförstånd. Vi har två års garanti och tio års ansvarstid – och för att vi verkligen sätter dig som kund i fokus ingår alltid en grovstädning när vi är färdiga. Vi tar helt enkelt hand om hela ditt byggprojekt.

Totalentreprenad, eller på dina villkor

I vissa fall har våra kunder redan färdiga ritningar och ett bygglov i handen. Om inte, kan vi hjälpa till även här. Vi har goda kontakter med arkitekter, byggnadskonstruktörer och kontrollansvariga. Varför behövs då en kontrollansvarig? Som byggherre – vilket många gånger blir du som kund – har man det yttersta ansvaret för att bygget blir korrekt utfört och att lagar och regler följs. Här är det en hel del att hålla reda på, vilket kan vara svårt att överblicka när man inte arbetar i branschen. Rollen som kontrollansvarig finns till för att hjälpa byggherren hålla koll så att bygget uppfyller plan- och bygglagens krav. När du anlitar oss som byggfirma kan vi antingen ta hela totalentreprenaden, inklusive rollen som kontrollansvarig, eller så bestämmer du vilka delar du vill ta hand om. Det är helt upp till dig och det är vårt jobb att se till att du blir nöjd och belåten med ditt byggprojekt.

I alla våra byggprojekt sätter vi kunden i fokus. Genom god kommunikation, kontinuerlig dialog samt engagerade projektledare och hantverkare brukar våra kunder känna sig nöjda efter att ha de anlitat oss. Läs gärna omdömen från tidigare kunder här. Oment har funnits som byggfirma sedan 2017, men vår samlade erfarenhet sträcker sig betydligt längre än så. Det bidrar till att skapa trygghet för våra kunder.

Byggfirman som kan Nykvarn

Vi är byggfirman som kan Nykvarn. Vill du bygga ut, renovera eller har en idé för ett annat byggprojekt? Kontakta oss redan idag för att komma ett steg närmre din bygg-idé.

Anlita en trygg byggfirma i Nykvarn. Antlita oss på Oment.