Bygg ditt drömhus med Oment

Att bygga sitt drömhus är en process som kan vara väldigt långvarig och krävande. För att komma till byggstart så förväntas det oftast mycket mer än vad man har kunskap för. Vi på Oment kan givetvis hjälpa till med hela processen för att underlätta och snabbt komma framåt – från planeringsstadiet, bygglov till färdigt byggprojekt.

Är du osäker på vad du får bygga kan vi även vara behjälpliga att tyda gällande detaljplaner och bestämmelser. Oment har stor erfarenhet och kunskap för vads som krävs för att förverkliga just era drömprojekt. Vi har ett stort kontaktnät med olika yrkesgrupper som t.ex konstruktörer, utsättare, kontrollansvarig, geotekniker m.m. Allt som krävs för att ert bygglov ska bli godkänt i just din kommun.

Vi har även ett nära samarbete med arkitektkontoret Lundgren Guldhammer, ett ungt kreativt arkitektkontor som har stor erfarenhet av att utveckla och realisera en rad olika typer av projekt. Allt från flerbostadshus, kontor och parker till lägenhetsrenoveringar, sommarhus och villor.

Genom att initiera en tidig dialog mellan arkitekt, byggare och beställare kan vi säkerställa en ambitiös arkitektur, skräddarsydd efter tomtens förutsättningar och inom ramen för såväl kundens behov som budget.

Varje projekt är unikt – hör av dig så bokar vi in ett möte där vi alla ses på plats för att diskutera just era förutsättningar.