Jobbansökan

Bli en av oss

Vill du arbeta i ett modernt och växande företag med utvecklingsmöjligheter?

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt lag. Vi strävar efter att vara ett företag man vill vara en del av. Att ställas inför roliga och nya utmaningar varje dag är en del av vår vision.

I en framgångsrik verksamhet är det viktigt att man har möjlighet att lägga upp arbete på sitt eget sätt för att få en trivsam arbetsplats och kunna leverera. Varje individ är unik och vi tror på frihet under ansvar.

Vi investerar I våra medarbetare!

Vår personal är grunden till vår verksamhet. Att ha rätt förutsättningar för att känna glädje, utveckling och delaktighet i jobbet är vår prioritering. Hälsa och välmående är viktigt i ett fysiskt krävande arbete. OMENT AB erbjuder friskvård som ett steg mot en mer hälsosam arbetsplats.

Varför Oment AB?

Vår regel är att alltid leverera på topp, därför erbjuder vi våra medarbetare bra lön, arbetsbil samt den utrustning och verktyg som behövs. Att ta ansvar och viljan att utvecklas ser vi som en stor tillgång. Att ta nästa steg inom företaget är möjligt. Vi tillhandahåller de utbildningar som behövs inom yrket.

Vänligen fyll I formuläret nedan för jobbansökan

Fyll i kontaktformulär

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.