Innovativ och pålitlig byggfirma i Åkersberga

Söker du en kreativ och seriös byggfirma i Åkersberga nu när Åkersberga växer? Oavsett om du tillhör dem som vill bygga ut i denna huvudstadsnära skärgårdskommun, renovera köket eller göra en badrumsrenovering ska du kontakta oss på Oment, din byggfirma i Åkersberga.

Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med är: villamontage, tillbyggnader eller ombyggnader, taklyft, fönsterbyten, badrumsrenovering, golvläggning, köksrenovering, altanbygge, stensättning, plattsättning eller bygge av carport, alla byggprojekt, stora som små är intressanta för oss.

En sak som alla våra projekt har gemensamt är vårt engagemang. Det är något som många av våra kunder vittnar om. Du kommer att märka att vi sätter dig som kund i första rummet. Låt oss berätta lite om hur vi jobbar.

Så jobbar vi på byggfirman Oment

 • Du hör av dig till oss med en idé. Antingen har du kastat ner några streck i ett kollegieblock, eller så har du redan anlitat en arkitekt och har både ritningar och bygglov i handen. Du har kanske redan kontaktat en fönstertillverkare för att få en offert inför fönsterbytet, alternativt vill du att vi använder oss av vårt breda kontaktnät. Vi är flexibla.
 • Vi gör ett besök hos dig och pratar igenom förutsättningarna. 
 • Du får en detaljerad offert där materialåtgång och tidsplan tydligt framgår.
 • När du godkänt offerten kommer ett avtal som du får signera digitalt. 
 • I samband med avtalet sätter vårt grundliga förarbete igång. Vi sammanställer materialinköp, planerar logistiken och sätter tidscheman för våra yrkeskunniga hantverkare.
 • På det startdatum vi kommit överens om dyker våra hantverkare upp. Du kommer aldrig att behöva fundera över vart de tagit vägen.
 • Alla våra hantverkare, både de som är anställda av oss och de vi anlitar från vårt breda kontaktnät har alla de erforderliga certifieringar och behörigheter som krävs för respektive yrkesgrupp. 
 • Vi har också kollektivavtal, F-skatt samt ansvars- och produktförsäkring. Dessutom är våra hantverkare utbildade inom allt från heta arbeten till ställningsbyggande.
 • Under byggprojektets gång kan det hända att du får nya idéer och vill ändra eller lägga till något. Då skriver vi en så kallad ÄTA (Ändringar och Tillägg, som är vanligt inom vår bransch).
 • Vi håller dig kontinuerligt uppdaterad genom byggprojektet så att du vet vad som gäller och hur vi ligger till. God dialog är en förutsättning för goda relationer och ett gott slutresultat.
 • När allt är färdigt bjuder vi på en grovstädning och lämnar över erforderliga dokument.
 • Du betalar aldrig i förväg. I avtalet anges betalningsvillkoren tydligt, antingen efter avslutat delmoment eller när hela projektet är färdigt..
 • Många års erfarenhet

  Eftersom vi har många års erfarenhet inom våra hantverk har vi samlat på oss en mängd kreativa och smarta lösningar som vi mer än gärna delar med oss av. Vi är till exempel specialister på badrumsrenoveringar och har renoverat en mängd badrum som fått nya och smarta planlösningar efter input från oss. Våra snickare är dessutom duktiga på att ordna platsbyggda lösningar på knepiga ytor.

  Genom att göra ett grundligt förarbete samt arbeta strukturerat och effektivt kan vi genomföra byggprojekt utan onödiga avbrott eller förseningar. Det gör att vi har många nöjda kunder. Så här skriver till exempel en av dem:

  ”Oment hjälpte oss med nybyggnation av badrum (toalett med duschhörna) i vår tillbyggnad. Vi ändrade upplägg från kakel/klinker till microcement och hamnade hos Olle. Fick fint gensvar och platsbesök samma kväll! Leveransen var sedan punktlig och precis, likaså kommunikationen. Utöver det fina resultatet, uppskattar vi särskilt flexibilitet och lyhördheten från alla inblandade! Våra varma rekommendationer!”

  Vår styrka ligger i våra hantverkares breda kompetens och vårt nära samarbete med våra uppdragsgivare. Så när du söker en kompetent byggfirma i Åkersberga, hör gärna av dig till oss på Oment.

  Erfaret byggföretag i Åkersberga

  Vi är ett kunnigt byggföretag som med lång erfarenhet och alla nödvändiga behörigheter hjälpt många av våra kunder att förverkliga sina bodrömmar. Här ser du en del av de projekt vi utfört tidigare: badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och andra byggprojekt. För oss är inget projekt för litet och inget projekt är heller för stort. Vi utför lika gärna en totalentreprenad där vi ansvarar för byggprojektets alla delar, från konstruktionsritningar till slutbesked som mindre projekt där det kan handla om att bygga en ny köksö med bänkskiva i microcement.