Pålitlig byggfirma i Tyresö

Är du på jakt efter en byggfirma i Tyresö? Kom till oss på Oment. Vi är ett byggföretag som är specialiserade på våtrum och renoveringar. Inget byggprojekt är oss dock främmande, vi bygger lika gärna nytt, ut, byter fönster eller renoverar ditt badrum. Oavsett vilket byggprojekt vi engagerar oss i kan du vara säker på att alla våra hantverkare har gedigen kompetens och erfarenhet av sina respektive yrkeskategorier.

Hos oss arbetar snickare, plattsättare, målare, microcement-applicerare och projektledare. Övrig personal hyr vi in till respektive projekt. Alla har de behörigheter och certifieringar som krävs för att utföra sitt jobb på ett effektivt och tryggt sätt.

Så går det till att anlita oss på Oment

Har du ett byggprojekt på gång? En idé om vad du vill göra? Oavsett om du har färdiga konstruktionsritningar och ett bygglov i handen eller om du bara börjat skissa i ett kollegieblock ska du ska höra av dig till oss. Vi hjälper gärna till redan från början och tar ofta hand om hela totalentreprenaden. Till exempel har vi goda kontakter med både arkitekter, konstruktörer och kontrollansvariga (mer om det längre ner). Om du ska bygga nytt i Tyresö, exempelvis i Bollmora, Tyresö strand eller Trollbäcken krävs viss administration innan vi eller någon annan byggfirma kan sätta i gång. Här tänker vi i första hand på bygglov och startbesked. Det är mycket att sätta sig in i när du ska bygga nytt. Men du kan vara lugn. Vi har god erfarenhet av många nybyggnationer, både egna projekt och som anlitad byggfirma, så vi vet hur processen går till.

När du hör av dig till oss brukar vi börja med ett möte där vi går igenom förutsättningarna innan vi skickar en tydlig och detaljerad offert. När offerten är godkänd får du signera ett avtal, så att vi är överens. Därpå startar vårt förarbete. Vi beställer material, gör tidsplaner och scheman för hantverkarna. Alla dokument, ritningar, egenkontroller och så vidare hamnar i en projektpärm så att vi kan arbeta strukturerat. Under bygget gång kan det hända att du kommer på något mer som du vill att vi ska utföra. Då skriver vi ett ÄTA (Ändringar & Tilläggsarbeten) så att vi båda vet vad som gäller. Något som kännetecknar oss på Oment är att vi är noga med att ha en god dialog med våra kunder. Som kund ska du alltid hållas uppdaterad på vad som händer och vilka beslut du kan komma att behöva ta.

Våra behörigheter och annat formellt

Du behöver aldrig betala något i förväg. Vi kommer överens om en betalplan, vilket kommer att framgå av ditt avtal. Så vi fakturerar antingen per avklarat delmoment eller när hela projektet är färdigt. Och när arbetet är klart bjuder vi på en grovstädning.

Vi är behöriga enligt Säkra Badrum, GVK (AB Svensk våtrumskontroll), Elsäkerhetsverket, Säker Vatten och Topcret Microcement samt kompetensutbildade inom Heta Arbeten, BAS-U/BAS-P, Säkra lyft, Ställningsbyggande samt Plattform/Skylift.

Vi har ansvars- och produktförsäkring hos Gjensidige och är kollektivanslutna via Byggföretagen. Givetvis har också de hantverkare vi anlitar F-skatt.

Om oss på Oment

Byggfirman Oment startades 2017, men vi har betydligt längre branscherfarenhet än så. På Oment har vi en uttalad filosofi att sätta våra kunders behov i fokus. Därför försöker vi alltid arbeta fram en lösning som ska passa dig, vi kan till exempel platsbygga en möbel om du inte hittar någon som faller dig i smaken eller om det finns ett utrymme där ingenting annat passar. Vi tar givetvis också hänsyn till din budget och arbetar kontinuerligt för att hitta kostnadseffektiva och kreativa lösningar. Vi är också noga med att våra hantverkare ska komma när det är sagt.

På Oment är vi specialister på badrumsrenoveringar, men renoverar lika gärna kök, bygger nytt, om eller till. Alla byggprojekt är lika välkomna. Några exempel på vad du kan få hjälp med av oss är: husbyggnation, ombyggnation, nybyggnation, tillbyggen, badrumsrenovering, taklyft, köksrenovering, plattsättning, stensättning, applicering av microcement, golvavjämning/flytspackling, golvläggning, klinker, fönsterbyte samt andra service- och underhållsarbeten.

Prisvärd hjälp till dig i Tyresö

Så om du bor i Tyresö och har ett byggprojekt, litet som stort, hoppas vi att du börjar med att ta kontakt med oss på Oment. Vi ser fram emot att ta oss an ditt projekt!