Byggfirman för dig som vill bygga i Täby

Ska du bygga i Täby och söker en byggfirma? Täby växer så det knakar och flera nya bostadsområden är på gång, exempelvis i Gribbylund, Hägerneholm, Arninge-Ullna, och Löttingelund. Kanske är just du på väg dit i ett nybyggt hus? Vi är en byggfirma som bygger allt, från egna nybyggda ladhus till mindre projekt som att sätta upp en avdelande vägg så att barnen får varsitt rum. Om du bor i Täby och är på jakt efter en pålitlig byggfirma är du varmt välkommen att kontakta oss.

Oavsett om du ska renovera köket i Näsbydal, göra en badrumsrenovering i Ellagård, bygga ett nytt hus, göra en till- eller ombyggnad i Ensta, byta fönster eller höja taket tycker vi att du ska börja med att kontakta oss på Oment. Vi är en byggfirma som alltid sätter dig som kund i fokus.

Den personliga byggaren i Täby

För oss är den personliga kontakten viktig. Vi strävar efter en kontinuerlig dialog med våra kunder. Det gör vi för att hela tiden försäkra oss om att det arbete vi utför flyter på som det ska. Vi lägger även stort fokus på förberedelserna inför ett nytt projekt, då vet vi att vi minimerar riskerna för att ett bygge ska bli försenat eller förekomsten av avbrott. I förarbetet ingår aktiviteter som materialhantering och -inköp, schemaläggning och tidsplaner.

Alla våra hantverkare, oavsett om de är våra egna snickare, målare, projektledare, plattsättare eller microcement-applicerare eller om de hör till våra trogna inhyrda har lång yrkeserfarenhet och alla behörigheter som krävs. Tillsammans bildar vi effektiva och flexibla team som dyker upp när vi sagt att vi ska komma.
Exempel på behörigheter som krävs är: Säkra Badrum, GVK (AB Svensk våtrumskontroll), Säker Vatten, Elsäkerhetsverket och vi är också kompetensutbildade inom Heta Arbeten, BAS-U/BAS-P, Säkra lyft, Ställningsbyggande och Plattform/Skylift. Kollektivavtal, F-skatt samt ansvars- och produktförsäkring är en självklarhet, hittar du en byggfirma som saknar dessa rekommenderar vi att du drar öronen åt dig.

Alltid allting skriftligt

När du anlitar Oment som byggfirma för ditt bygge i Täby kan du vara trygg med att du får en tydlig och detaljerad offert. Vi arbetar också med digitalt signerade avtal eftersom det är en trygghet både för dig och för oss. Under ett byggprojekts gång är det vanligt att det förändringar i den ursprungliga planen eller att det tillkommer något mindre projekt. I vår bransch kallas detta ÄTA (ändring och tillägg). Vi arbetar alltid med skriftliga ÄTA. På så sätt minskas också risken för missförstånd.

Har du kommit i kontakt med en byggfirma som vill ha betalt i förväg? För oss är det en varningsklocka och något som seriösa byggare inte jobbar med. I våra offerter och avtal framgår tydligt vilka betalningsvillkor som gäller (och dem kommer vi överens om tillsammans). Vi kan fakturera per färdigställt delmoment eller när totalentreprenaden är klar, det avgör du.

Vi får ofta beröm av våra kunder

Så här skriver en av våra kunder om oss:

Jag valde att anlita Oment till mitt byggprojekt. I offertstadiet tog jag in flera olika aktörer men ingen visade så mycket engagemang som Olle... Därför valde jag att anlita dem för mitt projekt. Jag vill tacka Olle och medarbetare för att fantastiskt hantverk. Dialogen och servicen var otroligt bra! Jag kan varmt rekommendera Oment för ditt byggprojekt!

Vi säger bara stort tack till Marcus L som skrivit så fint om oss. Det han nämner om engagemang, dialog och service är precis så som vi på Oment anstränger oss för att vara (och det är ju skönt att det blir som vi tänker).

Exempel på vad vi på Oment kan hjälpa dig med

Hus- eller villamontage, ombyggnation och nybyggnation, tillbyggnation, taklyft, badrum- eller köksrenovering är några exempel på vad vi kan hjälpa till med. Vi tillverkar även möbler och platsbyggda lösningar i trä och microcement. Stensättning, plattsättning, applicering microcement, golvavjämning/flytspackling, läggning av trä- och parkettgolv, klinker, fönstermontage, service och underhållsarbeten samt målningsarbeten är andra projekt vi gärna åtar oss. För oss är inget jobb är för stort eller för litet.

Bor du i Täby och går i byggartankar? Hör då av dig till oss på Oment, så hjälper vi dig redan från idéstadiet om du så vill. Vi har goda kontakter med arkitekter, konstruktörer och kontrollansvariga och vi tar mer än gärna hand om hela totalentreprenaden men åtar oss lika gärna mindre projekt.

Hör av dig!