En komplett och kompetent byggfirma i Spånga

När du söker byggfirma i Spånga. Bor du redan i Spånga? Då kan vi på byggfirman Oment hjälpa dig att göra ditt hem ännu bättre och mer ändamålsenligt. Spånga växer och är en stadsdel på frammarsch. Vi på Oment vill gärna vara med och bygga det framtida Spånga. Så om du är på väg att flytta till Spånga och bygga nytt kan vi på hjälpa dig hela vägen, från ritningar till slutbesked. Vi gör allt från den stora totalentreprenaden till mindre underhållsarbeten.

Detta kan vi hjälpa till med: villamontage, tillbyggnader eller ombyggnader, taklyft, fönsterbyten, badrumsrenovering, golvläggning, köksrenovering, altanbygge, stensättning, plattsättning eller bygge av carport är bara några exempel på projekt vi kan hjälpa dig med.

Byggfirman Oment för dig som ska renovera

Du som redan bor i Spånga och funderar på att bygga ut, renovera, bygga om, göra en badrumsrenovering eller byta kök – kontakta oss på Oment. Har du andra byggprojekt, som fönsterbyte, taklyft, altanbygge, bygga garage eller carport alternativt platsbygga ett skåp eller göra om ett utflyttat barns sovrum till walk in closet är du också välkommen till oss.

Vi hjälper till med alla byggprojekt, stora som små och vi har alla behörigheter som krävs: Säkra Badrum, GVK (AB Svensk våtrumskontroll) och/eller Säker Vatten, samt Elsäkerhetsverket.

Byggfirma med behörighet, kollektivavtal, försäkring och F-skatt

När du söker en seriös byggfirma ska du kontrollera att det aktuella byggföretaget har lämpliga behörigheter och kompetenser. Det minimerar risken för trista och kostsamma fel som kan medföra att bygget drar ut på tiden.

Våra hantverkare många års erfarenhet och har även utbildningar inom Heta Arbeten, BAS-U/BAS-P, Säkra lyft, Ställningsbyggande och Plattform/Skylift.

Vi har kollektivavtal, F-skatt och har ansvars- och produktförsäkring. Dessutom har du också möjlighet att få ROT-avdrag för arbeten som vi utför (ROT-avdrag får du på arbetskostnaden, inte på materialkostnaden).

Byggfirman Oment för dig som ska bygga nytt

Planerar du att bygga nytt i Bromsten, Bromstensstaden, Flysta, Lundby, Solhem, Sundby eller på någon annan tomt i Spånga? Nu har du verkligen möjlighet att skapa ditt drömboende. Antingen du har valt ett modulhus och vill ha hjälp att montera din nya villa eller om du vill bygga något alldeles exceptionellt eget kan vi hjälpa dig genom hela processen. I vårt breda kontaktnät finns både arkitekter, konstruktörer och kontrollansvariga.

Så här går ett nybygge till:
  1. Du har en tomt.
  2. Du har valt a) ett hus från ett husföretag eller b) egna ritningar.
  3. Sök bygglov hos kommunen.
  4. När du har fått bygglov och startbesked kan bygget börja.
  5. Då har du redan hunnit anlita en pålitlig byggfirma som kan hjälpa dig genom hela processen. Byggfirman har kommit med en detaljerad offert där alla kostnader är specificerade. Ni har också skrivit avtal. Byggföretaget har alla behörigheter som krävs, erfarna hantverkare och projektledare som är duktiga på att kommunicera och hålla dig uppdaterad genom hela bygget.
  6. När bygget är färdigt, eller när vissa delmoment är avklarade – beroende på vad ni bestämt i avtalet, får du en faktura. En seriös byggfirma kräver ingen betalning i förskott.
  7. Om du har anlitat Oment som byggfirma bjuder vi på en grovstädning när bygget är klart.
  8. Du får slutbesked från kommunen och kan flytta in!

Detta är Oment

Oment är ett flexibelt byggföretag som sätter kundens behov i fokus. Byggfirman startades 2017 och kännetecknas fortfarande av entreprenörsanda och driv. Både våra egna hantverkare och de hantverkare vi hyr in delar samma värderingar om att göra ett bra jobb, komma i tid och skapa goda relationer med varandra och våra kunder. Vi strävar efter att ha en gemensam målbild i alla våra projekt, både med varandra och med dig som kund. Vi är en modern byggpartner med genuint engagemang och hög kompetens som inte bara bygger hus, till eller om utan också ser till att bygga goda relationer. Genom vår långa erfarenhet har vi byggt upp en stor kunskapsbank och en förståelse för hur våra kunder tänker. Vi är kostnadseffektiva och innovativa. Därför kan vi hjälpa dig att hitta både praktiska och smarta lösningar.

Så när du söker en innovativ och kompetent byggfirma i det växande Spånga, då ska du kontakta oss på Oment.