Ska du bygga i Solna?

Din byggfirma i Solna. Solna växer. Turkosen, Skytteholm, Arenastaden och Råsunda är bara några exempel på områden där det byggs nytt i Solna. Står du i färd med bygga nytt i Solna? Eller har du en renovering på gång? Oavsett vilket byggprojekt i Solna som står på din att göra-lista är du varmt välkommen att kontakta oss på Oment. Speciellt om du vill ha en pålitlig, seriös och erfaren byggfirma i Solna som har kontinuerlig dialog med dig som kund.

Byggfirman Oment har ett brett spektrum av byggtjänster. Vi kan till exempel hjälpa dig med husmontage, ombyggnader eller tillbyggnader, fönsterbyten eller taklyft, badrumsrenovering, golvläggning, köksrenovering, altanbygge, stensättning, plattsättning eller bygge av carport. Vi tar oss an både små och stora projekt.

10 skäl för varför du ska anlita Oment som byggfirma i Solna

Här har vi samlat tio skäl för varför du ska kontakta oss på Oment med ditt projekt.

1. Vi utför alla typer av byggnationer. Nyproduktioner, ombyggnader och tillbyggnader. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi är specialister på badrumsrenoveringar och renoverar lika gärna ditt kök, byter fönster eller genomför en takhöjning (ett smart sätt att öka boytan på en liten tomt – glöm bara inte att kolla med kommunen vad som gäller).
2. Alla våra hantverkare, både våra egna och dem vi anlitar från vårt breda kontaktnät har många års erfarenhet och alla behörigheter och certifikat som krävs. Några exempel är Säkra Badrum, GVK (AB Svensk våtrumskontroll), Elsäkerhetsverket, Säker Vatten, Topcret Microcement och vi är kompetensutbildade inom Heta Arbeten, BAS-U/BAS-P, Säkra lyft, Ställningsbyggande, Plattform/Skylift.
3. Vi har ansvars- och produktförsäkring.
4. Vi har kollektivavtal och givetvis F-skatt.
5. Hos oss får du en tydlig offert med vad som ingår i priset.

Mer skäl till att anlita Oment

6. Vi jobbar alltid med skriftliga och digitalt signerade avtal. Om det under byggprojektets gång uppstår ändringar eller tillägg (i vår bransch så kallade ÄTA) hanteras dessa alltid skriftligt så att vi undviker eventuella missförstånd.
7. Du betalar aldrig något i förväg, utan vi gör upp om en betalplan. Antingen betalar du allt när hela entreprenaden är färdig, eller så betalar du per avslutat delmoment.
8. Vi kan ta hand om hela totalentreprenaden (från arkitekt och bygglov fram till slutbeskedet), men vi åtar oss lika gärna en del av ett byggprojekt. Du avgör.
9. Våra hantverkare dyker upp när de ska.
10. Vi har en stor mängd lyckade projekt avklarade, kika gärna på våra tidigare arbeten.

Vi sätter dina behov i centrum

Att bygga nytt, till eller om är många gånger ett stort beslut och en omvälvande process. Vår intention är att göra byggprocessen så lite komplicerad som möjligt. Vi arbetar med tydlig och kontinuerlig kommunikation så att du hela tiden är involverad i vad som händer och sker med ditt bygge. Ett grundligt förarbete är en förutsättning för att få en smidig byggprocess utan onödiga förseningar och avbrott. Därför lägger vi mycket fokus på materialhantering, inköp, tidsscheman och annat som annars lätt kan leda till förseningar. Hastiga byggstarter ger sällan goda resultat. På Oment jobbar vi med omsorg och engagemang i alla våra projekt och vi avslutar alltid våra projekt med en grovstädning. På så sätt försäkrar vi oss om nöjda kunder.

Att hastigt och lustigt dra igång ett bygge är ett säkert sätt att misslyckas, tycker vi. Vi jobbar med omsorg och engagemang i alla våra projekt. På så sätt försäkrar vi oss om nöjda kunder. Att vi sedan också städar i samband med avveckling av projektet ingår också i vårt arbete för att skaffa oss glada och nöjda kunder.

Detta får du när du anlitar Oment

• Erfarna och engagerade projektledare och hantverkare med alla behörigheter som krävs.

• Fast tidsplan, anpassningsbara betalplaner och detaljerade offerter där alla kostnader tydligt redovisas.

• Skriftliga avtal.

• Kontinuerlig och tydlig kommunikation genom byggprocessen.

• 2 års garanti och 10 års ansvarstid.

• ROT-avdrag.

• En avslutande grovstädning när bygget är färdigt.

• Ett resultat du kan vara nöjd med, oavsett om ditt byggprojekt är stort eller litet.

Hjälp hela vägen

Oavsett om du har färdiga konstruktionsritningar och ett bygglov i handen eller bara en vag idé om att du göra något, är du välkommen att kontakta oss. Vi har goda kontakter med arkitekter, byggkonstruktörer och kontrollansvariga som hjälper dig och oss ända från början om så behövs. I och med att vi har lång erfarenhet av en mängd olika byggprojekt har vi fått med oss en massa smarta lösningar som vi gärna delar med oss av. Kanske är det rent av läge att justera planlösningen i samband med tillbygget så att den där walk in closeten kan bli verklighet? Eller så kan vi ”hitta” ett utrymme för en hemmaarbetsplats.