Byggfirma Rönninge

Bor du i Rönninge med omnejd och söker en riktigt bra byggfirma med erfarenheter från allt från totalentreprenader till badrumsrenoveringar? Då ska du höra av dig till oss på Oment. Vi bygger allt, stort som smått och det har vi gjort sedan företaget startades 2017.

Vår byggfirma har sitt huvudkontor i närheten av Rönninge och vi jobbar i hela Stor-Stockholm och en bra bit ner i Sörmland. Varför du ska anlita oss? Helt enkelt för att vi är bäst på det vi gör. Det låter kanske skrytsamt, men under våra år som byggfirma har vi insett att vårt sätt att jobba gör våra kunder nöjda.

I grunden är Oment specialiserade inom plattsättning och våtrumsarbeten. Över tid har byggfirman emellertid expanderat så att vi idag tillhandahåller kompetens till i stort sett alla byggprojekt. Vår spetskompetens ligger fortfarande inom badrumsrenovering och alla typer av plattsättningsarbeten och vi är även certifierade att sätta microcement, ett material som ger en rå yta och industriell känsla.

Idag arbetar vi gärna i Rönninge samt hela Stor-Stockholm, en bit in i Mälaren och ner i Sörmland. Vi riktar oss både mot privatpersoner och företag och satsar mer och mer på större projekteringsprospekt. Med det sagt tar vi oss gärna an även mindre projekt, som att bygga en altan eller en köksrenovering. För oss är alla projekt lika viktiga och vi sätter alltid kundens behov i fokus.

Bra förarbete förenklar byggprojektet

Att bygga om, till eller ut, alternativt renovera kök eller badrum är en krävande process. Eftersom vi alltid har kundens behov i fokus gör vi alltid vårt allra bästa för att bygget ska inverka så lite som möjligt på din vardag. Vi är till exempel väldigt noga med förarbetet som börjar redan på offertstadiet. Vi har till exempel goda samarbeten med både arkitekter, konstruktörer och kontrollansvariga (du vet väl att alla byggen som kräver bygglov behöver en kontrollansvarig?). Man kan naturligtvis själv stå som kontrollansvarig vid mindre byggnationer men för att det hela ska flyta friktionsfritt och för att det inte ska komma surt efter är det fördelaktigt att använda en kunnig kontrollansvarig.

I vårt förarbete ingår också att tillsammans med dig sätta ett lämpligt startdatum för projektet samt planera materialinköp, hantverkarschema och logistik. All information om just ditt projekt samlas i en projektpärm som innehåller ritningar, egenkontroller, tidsplan och kontaktuppgifter till alla inblandade. I och med detta förarbete undviker vi avbrott i byggprocessen. När arbetet väl är utfört och bygget står färdigt ser vi naturligtvis till att plocka undan efter oss och städa i samband med avetableringen.

Erfarna och certifierade hantverkare

Att bygga, både nybyggnationer och renoveringar kräver sin del av kunskap för att byggnadsarbetet ska flyta på. Alla våra egna hantverkare, snickare, plattsättare, målare, microcementapplicerare och projektledare har givetvis alla certifikat och behörigheter som krävs. Det har också alla de yrkesgrupper vi hyr in för att komplettera våra egna team. Vi och våra underleverantörer är certifierade av GVK (Golvbranschens våtrumskontroll, Säker Vatten samt Elsäkerhetsverket. På Oment har vi även både ansvars- och trygghetsförsäkring, via Gjensidige samt kollektivavtal och F-skatt. 

Nära samarbete och god dialog

En sak som många av våra kunder kan vittna om är att vi har ett nära samarbete och dialog med dig under byggtiden. Vi vet nämligen att god kommunikation är det bästa botemedlet mot missförstånd och en egenskap som alla våra projektledare delar är sitt stora engagemang.

Du som bor i Rönninge och söker en byggfirma som kan hantera hus- och villamontage, ombyggnationer, nybyggnationer, tillbyggnader, taklyft eller badrum- och köksrenovering, du kan faktiskt sluta leta nu. Tillhör du dem som bor i Rönninge med omnejd och behöver hjälp med att bygga en möbel eller något platsbyggt, hör av dig till oss. Sådana utmaningar är sånt som våra kreativa snickare älskar att sätta tänderna, förlåt sågen, i. Men inte nog med det, vi åtar oss även stensättningar, plattsättning, vi lägger golv, både trä, parkett eller klinker. Vi monterar fönster, sköter service- och underhållsarbeten som att måla vindskivor eller byta tak och sätta upp hängrännor. Vår styrka ligger helt enkelt i våra hantverkare. Deras breda kompetens gör att inget uppdrag är omöjligt.

Prisvärd hjälp till dig i Rönninge

Du som är på jakt efter en bra byggfirma i Rönninge, du kan sluta leta nu. Vi är här och väntar med spänning på att du ska höra av dig!

Kontakta oss redan idag med ditt nästa projekt!