Byggfirma för alla byggprojekt i Nyköping

Oment – din byggfirma i Nyköping. När du söker en seriös och pålitlig byggare, hör av dig till oss på Oment. Vi är en byggfirma som bygger allt från husmontage, via fönsterbyte till badrumsrenovering eller kök.

Bygga nytt med Oment

Nyköping är en växande stad. Exempelvis byggs nu ett helt nytt område i Tystberga. Här planeras en modern trädgårdsstad. Kanske just du är en av dem som funderar på att bygga nytt här? Att bygga nytt är ett spännande projekt. Det är mycket man ska ha koll på när man bygger nytt, bygglov, kontrollplaner, materialhantering, logistik och så ska hantverkarna dyka upp på rätt tid också. I dagens ekorrhjul kan det gärna bli övermäktigt att vara sin egen projektledare. Det är då du ska höra av dig till oss på Oment – vi kan ta hand om hela ditt projekt. När vi åtar oss en totalentreprenad, då tar vi hela projektet. Under resans gång kommer vi föra en kontinuerlig dialog med dig för att försäkra oss om att ditt nya drömhus blir precis så fint som du förväntar dig, oavsett om du ritat ditt nya hus själv eller låter oss tipsa dig om en bra arkitekt.

Ska du bygga nytt i Tystberga eller någon annanstans i Nyköping, då ska du kontakta oss!

Renovera badrum med Oment

Badrumsrenoveringar är historiskt sett något av vår specialitet. Så här skrev en av våra kunder efter att ha anlitat oss för att renovera hennes badrum: “Superproffs! Byggde våren 2018 ut vårt badrum i en 50-tals lägenhet, ett byggprojekt som innefattade en hel del svårigheter att lösa allt eftersom. Med facit i hand är vi så tacksamma att vi anlitade Oment som tar ett helhetsansvar med tydlig tidsplan och som trots knepigheter kunde hålla den. Trevliga och bra kommunikation och hjälpsamma med idéer och lösningar. Ett gäng som jobbar hårt och effektivt men också värnar om stil och finess. Att dom också verkar ha stans bästa plattsättare gjorde pricken över i:et.”

Om du också funderar över att renovera ditt badrum följer här några korta frågor du bör fundera över innan du anlitar en byggfirma:
 1. Hur gammalt är ditt badrum? Om badrummet är äldre än 1991 bör man byta ut golvbrunnen eftersom standarden är annorlunda idag. Är ditt badrum äldre än 1982 bör vi både byta brunnen och testa ytskiktet så att där inte förekommer någon asbest.
 2. Vilket ytskikt vill du ha i ditt badrum? Natursten, matta, målat eller microcement?
 3. Vill du ha golvvärme? Var ska eluttagen sitta?

Låt oss ta hand om din renovering

Det är ganska många parametrar som ska klaffa när man ska renovera ett äldre badrum. Ta gärna hjälp av oss, vi har över tid byggt upp en grundlig kompetens att planera upp och renovera badrum. Vi kan också hjälpa till att göra inköpen till det nya badrummet med allt från klinker till handdukshängare. Hittar du ingen badrumsinredning du gillar kan vi även platsbygga handfat, badkar och/eller badrumsmöbler.

Renovera kök med Oment

Om du står inför en köksrenovering finns det en mängd beslut att fatta. Här följer några korta tips inför din köksrenovering.

 • Planera noggrant. Bestäm funktioner och stil. Gör en lista över det du behöver..
 • Vad får det kosta? Gör en budget.
 • Hur använder du ditt kök? Planera köket så att det fyller sin funktion.
 • Välj material som håller, det sparar du både pengar och tid på i längden.
 • Tänk på belysningen! Den är extra viktig i köket.
 • Ta hjälp. En erfaren köksrenoveringsentreprenör kan hjälpa till både med planering och genomförandet av din köksrenovering.
 • Mindre byggprojekt med Oment

  Det är inte så ofta man bygger nytt, gör en badrumsrenovering eller renoverar köket. Många gånger handlar våra uppdrag om mindre byggprojekt. Det kan handla om fönsterbyte, bygga in en altan eller sätta upp en vägg för att låta barnen få varsitt rum. För oss är inget byggprojekt för stort eller för litet. Vi lägger alltid ner samma engagemang oavsett uppdrag.

  Oavsett vad du väljer att anlita oss på Oment till kommer du att märka att vi har fullt fokus på det vi gör och på att ha en bra dialog med dig som kund. Vårt fokus är att du som kund ska känna dig nöjd med ditt nya bygge. Hör av dig och berätta vad du vill ha hjälp med!