Anlita en proffsig byggfirma i Nacka

Bor du i Nacka och funderar på att bygga nytt, bygga om, bygga till alternativt renovera köket eller göra en badrumsrenovering? När du söker en kompetent och pålitlig byggfirma i Nacka, kontakta oss på Oment.

Som byggfirma har Oment funnits sedan 2017, men vår interna erfarenhet sträcker sig längre än så. Alla våra projektledare, snickare, målare, plattsättare och microcement-applicerare har gedigen hantverksbakgrund och som byggföretag har vi ett uttalat fokus på nöjda kunder. Hur nöjda våra tidigare kunder är kan du läsa om här. Här nedan följer också ett exempel på ett omdöme från en tidigare kund.

“Superproffs! Byggde våren 2018 ut vårt badrum i en 50-tals lägenhet, ett byggprojekt som innefattade en hel del svårigheter att lösa allt eftersom. Med facit i hand är vi så tacksamma att vi anlitade Oment som tar ett helhetsansvar med tydlig tidsplan och att trots knepigheter kunde hålla den. Trevliga och bra kommunikation och hjälpsamma med idéer och lösningar. Ett gäng som jobbar hårt och effektivt men också värnar om stil och finess. Att dom också verkar ha stans bästa plattsättare gjorde pricken över i:et.”

Alla behörigheter och stor kompetens

Förutom våra egna kompetenta och erfarna hantverkare har vi ett brett kontaktnät av yrkesskickliga elektriker, VVS:are och ventilationstekniker som smidigt glider in i våra team ute hos våra kunder. Alla har givetvis erforderliga kvalifikationer och certifieringar:

Säkra Badrum, GVK (AB Svensk våtrumskontroll)

Elsäkerhetsverket

Säker Vatten

Topcret Microcement

Vi är också kompetensutbildade inom Heta Arbeten, BAS-U/BAS-P, Säkra lyft, Ställningsbyggande, Plattform/Skylift vilket bidrar till att göra det tryggt att anlita oss. Givetvis har vi ansvars- och produktförsäkring (hos Gjensidige) och vi är kollektivanslutna (via Byggföretagen). F-skatt-sedel är en självklarhet.

Tydlig och god kommunikation

När du anlitar oss på Oment som byggfirma i Nacka kan du vara trygg med att du får en kostnadsfri tydlig offert där alla kostnader är specade. Innan ett projekt sätter i gång får du signera ett avtal och skulle något hända under projektets gång, det är ganska vanligt med ändringar och tillägg (ÄTA i vår bransch) så hanteras detta också skriftligt för tydlighetens skull.

Innan ett byggprojekt startar har vi gjort ett rejält förarbete. Det gör vi för att försäkra oss om att riskerna för avbrott eller andra förseningar ska minimeras. Vi samlar ritningar, egenkontroller, kontaktuppgifter till alla inblandade, tidsplaner och hantverkarscheman i en projektpärm så att vi kan jobba strukturerat och effektivt. När du anlitar oss på Oment ska du känna dig trygg med att hantverkarna kommer när det är sagt att de ska komma. Vi arbetar med fasta och ärliga tidsplaner och ser till att ha en god dialog med dig under resans gång. Kvalitet är ett honnörsord. När du bygger med oss på Oment får du två års garanti och tio års ansvarstid utöver ROT-avdraget (så självklart).

All betalning sker när arbetet är slutfört, eller per avslutat delmoment, beroende på vad vi kommer överens om. En seriös byggfirma tar aldrig betalt i förskott.

Kvalitativ, pålitlig och trygg byggfirma i Nacka

Hos oss får du:
  • Certifierad hjälp till bygget eller renoveringens samtliga delar.
  • Hjälp med inköp av material (och inredning till kök och badrum om du vill).
  • Engagerade projektledare.
  • Hantverkare som kommer när det är sagt.
  • Fast- eller löpande pris.
  • Städning vid avetablering.
  • ROT-avdrag.
  • 2 års garanti, 10 års ansvarstid.


Vår styrka ligger i våra hantverkare som med sin breda kompetens och långa erfarenhet bildar tighta och effektiva team med våra engagerade projektledare. Så du som bor i Nacka och söker en kompetent och pålitlig byggfirma. Hör av dig till oss på Oment så hjälper vi dig med ditt projekt!

Anlita en proffsig byggfirma i Nacka

Så när du behöver en pålitlig och trygg byggfirma i Nacka är du varmt välkommen till oss på Oment. Vi tar gärna ett helhetsgrepp och sköter hela totalentreprenaden, exempelvis vid nybyggnationer. Som byggfirma är vi specialiserade inom våtrum och gör både badrumsrenoveringar, plattsättningar och renoverar kök. Inget projekt är dock för litet eller för stort. Vi utför hus- och villamontage, bygger om, bygger till, bygger altan eller byter fönster. Eftersom det finns många mindre hus i Nacka är vi också duktiga på takhöjningar vilket kan vara ett smart sätt att öka boytan på små tomter i tätbebyggda områden.