Byggfirma Eskilstuna

Vi är en komplett byggfirma med lång erfarenhet och pålitliga hantverkare. Vi bygger med kvalitet och ger dig som kund en realistisk tidsplan – som vi håller. För oss är det en grundförutsättning att ha goda relationer med våra kunder. På så sätt undviker vi missförstånd och komplikationer som kan försena byggprocessen. Vi utför alla tänkbara byggprojekt i Eskilstuna med omnejd. Så om du vill bygga nytt, bygga om, bygga till, byta fönster, höja tak eller renovera kök eller badrum, då ska du kontakta oss. Vi utför alla tänkbara byggprojekt i Eskilstuna med omnejd. Så om du vill bygga nytt, bygga om, bygga till, byta fönster, höja tak eller renovera kök eller badrum, då ska du kontakta oss.

Vi har funnits som byggfirma sedan 2017 och har både projektledare, snickare, målare, plattsättare och microcement-applicerare i vårt team. Vi har dessutom ett stort antal yrkesskickliga hantverkare inom bland annat el, VVS och ventilation. De är vana vid att arbeta under vårt paraply och tillsammans utgör vi ett väl sammansvetsat team där alla har 100 procents fokus på att göra ett bra jobb och ge våra kunder det resultat de förväntar sig. Vårt arbetssätt gör oss flexibla och medför att vi kan åta oss de flesta typer av jobb, från det lilla till det stora.  

Följande behörigheter kan du förvänta dig hitta hos oss

Säkra Badrum, GVK (AB Svensk våtrumskontroll)

Elsäkerhetsverket

Säker Vatten 

Topcret Microcement


Vi är kompetensutbildade inom följande:
Heta Arbeten
BAS-U/BAS-P
Säkra lyft
Ställningsbyggande
Plattform/Skylift

Vi har ansvars- och produktförsäkring hos Gjensidige.

Vi är kollektivanslutna via Byggföretagen.

Vi har F-skatt

Dessutom nominerades vi till Årets Golventreprenör 2019, något som vi är oerhört stolta över. Visste du förresten att det är vi som gjorde i ordning golvet i lobbyn, trapphuset och på våningsplanen på Best Western Plaza hotell i Eskilstuna?

Så går det till att anlita oss på Oment

Går du i byggtankar? Har du en idé om vad du vill göra? Oavsett om du har färdiga konstruktionsritningar och ett bygglov i handen eller om du är i början av din process tycker vi att du ska höra av dig till oss. Vi kan hjälpa till, redan från idéstadiet om så behövs. Vi har till exempel goda kontakter med både arkitekter, konstruktörer och kontrollansvariga (den funktionen är oerhört viktig, speciellt vid lite större byggprojekt, mer om det längre ner). Om du ska bygga nytt i Eskilstuna behöver vi ha ett startbesked innan vi kan börja bygga. Dessförinnan har du fått en tydlig offert från oss. När offerten är godkänd skriver vi ett avtal, så att vi är överens om vad som ska göras och när. Sen sätter vi i gång med förarbetet, vilket för oss innebär att beställa material, göra tidsplaner och scheman för hantverkarna. Under resans gång kan det sedan hända att du kommer på något mer som du behöver få gjort. Då skriver vi ett ÄTA (Ändringar & Tillägsarbeten) för att det ska vara tydligt vad som gäller.

Någon betalning utgår aldrig i förväg. Vi kommer överens om en betalplan och fakturerar antingen per avklarat delmoment eller när hela projektet är färdigt. Och när arbetet är klart bjuder vi på en grovstädning.

Vad är en kontrollansvarig och varför behövs det en

Ska du bygga nytt behöver du en kontrollansvarig. Vid alla byggen behövs först och främst en byggherre. Oftast är det du. Det kan kännas en smula skrämmande för den som inte är insatt i byggbranschen. Det finns en mängd olika lagar och regler som ett bygge ska följa vilket regleras i plan- och bygglagen. Och det är byggherren som ansvarar för att plan- och bygglagen efterföljs. Det är här en professionell kontrollansvarig kommer in, vars roll det är att bistå byggherren. En professionell kontrollansvarig upprättar en kontrollplan som sedan checkas av under byggets gång. På Oment har vi tillgång till erfarna kontrollansvariga som vet vad som gäller.

Oavsett om du är i färd att göra ett mindre byggprojekt, ett fönsterbyte eller en badrumsrenovering, kontakta oss på Oment. Vi utför både mindre och större byggprojekt och när du överlåter totalentreprenaden på oss kan du känna dig trygg med att du får ett resultat av god kvalitet.

När du söker byggfirma i Eskilstuna..

.. hör av dig till oss på Oment! Vi har lång erfarenhet och ett brett nätverk att tillgå, där ingen idé är för komplicerad.