Badrumsrenovering i Södertälje

Av alla platser i ett hem så är badrummet en av de viktigaste. Det är också det rum som besöks mest frekvent varpå en badrumsrenovering med tiden kan bli nödvändig.

Planerar du i Södertälje för en badrumsrenovering och söker efter pålitlig hjälp till projektet? Då har du kommit rätt. Vi på Oment är specialiserade på våtrum och har alla mångårig erfarenhet från renoveringar av olika slag. Oavsett önskemål, krav och förutsättningar tar vi fram en optimal lösning där du får maximalt för pengarna.

Allomfattande hjälp till din badrumsrenovering

För att renovera ett badrum fordras djup yrkeskompetens och många av momenten kräver behörighet. Vi på Oment är specialister på våtrum och förstår vikten av säkra, fackmannamässiga lösningar. Det resultat vi lämnar ska alltid vara både funktionellt och snyggt för att kännas lika rätt idag som det gör långt in i framtiden. Skulle något mot förmodan bli fel tar vi givetvis ansvar för det som utförts med 2 års garanti och 10 års ansvarstid.

Hos oss är du garanterad:
 • Kunnig hjälp från engagerade projektledare
 • Komplett hjälp till projektets helhet av certifierade hantverkare
 • Fasta- eller löpande priser
 • En fast tidsplan som vi oavkortat förhåller oss till
 • 2 års garanti liksom 10 års ansvarstid på det vi utfört
 • Rot-avdrag
 • Slutstädning

 • Ett vackert och tåligt slutresultat ser vi som en självklarhet, men vi är även måna om att ge dig en positiv upplevelse av projektets helhet.

  Att planera för ett optimalt resultat

  Dagens enorma utbud av smarta funktioner och badrumsinredning gör det möjligt att skapa unika miljöer helt utifrån behov. Dock krävs det att man lägger tid på sin planering och betänker varje liten detalj för att inte missa något väsentligt. Börja med att lista de krav som ditt nya badrum måste uppnå och sök inspiration från alla håll och kanter. Vilken stil vill du ha? Lyx eller budget? Skulle du önska mer förvaring? Dusch eller badkar? Kanske golvvärme eller några justeringar i den befintliga planlösningen?

  Behöver du råd eller en erfaren person att bolla dina idéer med så finns vi alltid tillgängliga. Tillsammans hittar vi en lösning som möter alla dina önskemål och ser till så att du får maximalt för pengarna. Självklart kan vi också hjälpa dig se över marknaden och rå om alla inköp inför renoveringsstarten.

  Rätt hjälp till din renovering i Södertälje

  Renoveringar kan lätt uppfattas påfrestande och betungande kostsamma, men inte om man har rätt hjälp vid sin sida. Flexibelt och lyhört formar vi lösningar som uppnår kundens personliga krav oavsett budget och övriga förutsättningar. Tveka inte utan vänd dig till oss varesig du behöver inspiration, svar på eventuella frågor, önskar ett offertförslag eller behöver hjälp med omnejd. Vi ser inga badrumsrenoveringar som för stora eller små utan drivs av nya utmaningar.