Badrumsrenovering i Nyköping

En badrumsrenovering kan bli aktuella av flertalet skilda anledningar. För somliga är det nödvändigt till följd av årens slitage, andra vill förändra eller förbättra dess funktion och många renoverar av enbart estetiska skäl.

Går du i Nyköping i renoveringstankar? Oavsett orsak och mål är vi på Oment redo att axla uppdraget. Med flerårig erfarenhet och specialisering på våtrum har vi kapaciteten som krävs att tillgodose alla förfrågningar. Tveka inte utan vänd dig till oss så hjälper vi dig hela vägen och ger dig ett både snyggt och tåligt badrum.

Behörig hjälp till samtliga renoveringsfaser

Mycket i ett hem kan man klara själv, men när en badrumsrenovering stundar fordras djupare kompetens och behörighet. Hos oss arbetar kunniga hantverkare med både behörighet och yrkeserfarenhet för renoveringen samtliga faser. Tar du med oss redan tidigt i processen delar vi gärna med oss av inspiration och kunniga råd. Vi kan även ta på oss ansvaret för alla inköp av både inredning och material. När planeringen sedan är satt och du godkänt offerten går vi vidare och bestämmer startdatum. Löpande finns vi sedan tillgängliga längs vägen för uppdatering om var vi befinner oss i arbetet.

Börja med att lista alla behov ditt nya badrum ska täcka och de önskemål du har kring stil och inredning. Lyx eller budget? Modernt eller tidlöst? Dusch eller badkar? Justering av nuvarande planlösning? Det är många frågor som ska besvaras i den inledande planeringen och ju fler, tydliga svar du har, desto större är chansen för smidigt arbetsflöde och optimalt slutresultat.

Trygg, smidig och prisvärd hjälp för dig i Nyköping

Genom totalentreprenad slipper du kontakta flera hantverkare, samtidigt som arbetsflödet blir såväl smidigare som tryggare. Våra lösningar formas med mål att ge dig så mycket badrum som möjligt för pengarna. Självklart kan du även nyttja ditt ROT-avdrag och vi lämnar såväl garanti som ansvarstid på arbetet.

 • Behörig hjälp till renoveringens helhet
 • Flexibla betallösningar enligt överenskommelse
 • Fasta tidsplaner som efterföljs
 • Täckande garanti och ansvarstid
 • 2 års garanti samt 10 års ansvarstid
 • ROT-avdrag

 • Precis som du ska uppskatta resultatet vill vi även att du ska känna dig trygg och bekväm genom hela din badrumsrenovering.

  Allomfattande hjälp till din badrumsrenovering

  Ett nytt badrum kan lyfta ett helt hem och vi är alltid redo för nästa utmaning. Hur föreställer du dig att ett perfekt badrum ska se ut? Låt oss ta del av dina idéer så sätter vi igång direkt med att förverkliga dem på ett prisvärt och kvalitativt sätt. När man drivs av utmaningar är inga uppdrag för stora eller för små. Kontakta oss omgående varesig du vill se ett offertförslag, få svar på några frågor eller önskar hjälp direkt.