Byggfirma Botkyrka

För oss är god kommunikation en grundförutsättning för att kunna leverera ett bra jobb. Vi vet också att god framförhållning är A och O för ett lyckat slutresultat. Därför lägger vi mycket tid och omsorg på förberedelserna inför ett nytt projekt, det vill säga tidplaner, scheman, materialinköp och liknande.

Som kund ska du kunna lita på att vi dyker upp när vi ska, gör det vi säger att vi ska göra och sedan städar efter oss. Det ska vara tryggt att anlita oss på Oment. Är du nyfiken på våra tidigare projekt? Kika här!

Lång erfarenhet av att bygga i Botkyrka

Hur ska man veta att byggfirman man anlitar är en seriös aktör? Här listar vi 10 punkter som du kan ha som checklista nästa gång du letar efter en bra byggfirma i Botkyrka.

1. Erfarenhet och kunskap. En bra byggfirma har erfarenhet och kunskap att genomföra alla typer av byggprojekt. De har tidigare arbetat med liknande projekt och har en förståelse för de utmaningar som kan uppstå under byggprocessen. Dessutom är de uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom sitt gebit.
2. Certifieringar och koll på regler. En bra byggfirma är certifierad för det arbete de ska utföra. De har också kollektivavtal för sina anställda och F-skatt för de hantverkare de anlitar. Det är viktigt att ditt byggprojekt utförs i enlighet med de byggregler och bestämmelser som gäller, därför har en seriös byggfirma koll på de lagar och regler som gäller.
3. Erfarna hantverkare. De har ett team av yrkesverksamma hantverkare med hög kompetens.
4. Bra kommunikation. En bra byggfirma har bra kommunikation, både mellan varandra och med dig som kund. På så sätt undviker vi missförstånd och kan säkerställa att alla är med på samma linje.
5. Kvalitetssäkring. En seriös byggfirma har en strukturerad metod för att genomföra projektet och följer de kvalitetsstandarder som finns. Detta hjälper till att säkerställa hög kvalitet på byggprojektet.

Vidare krävs också detta av en bra byggfirma

6. Flexibilitet. En pålitlig byggfirma är flexibel och anpassningsbar. De kan anpassa sig till ändrade förutsättningar och krav under byggprocessen. De är också flexibla nog att möta sina kunders olika behov och önskemål.
7. Rimliga priser. En bra byggfirma har rimliga priser. De erbjuder konkurrenskraftiga priser som ligger i linje med marknadspriserna för liknande byggprojekt. De är också tydliga med sina priser och ger en detaljerad offert för projektet.
8. Säkerhet. En bra byggfirma prioriterar säkerheten på byggarbetsplatsen. De har en strukturerad metod för att minimera risker och förhindra olyckor på arbetsplatsen. Dessutom har de en försäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under byggprocessen.
9. Engagemang. En bra byggfirma är engagerad och professionell. De tar sitt uppdrag på allvar och är dedikerade att leverera resultat av hög kvalitet. De arbetar också med integritet och etik och håller sig till höga professionella standarder.
10. Avtal med tydlig betalningsplan. När du anlitar en seriös byggfirma ska du inte betala något i förväg. I det avtal du skriver på ska det tydligt stå klart hur betalningen ska ske, antingen per avklarat delmoment eller när hela byggprojektet är färdigt.

Byggfirma med lång erfarenhet

Byggfirman Oment startades år 2017 i Södertälje, inte långt från Botkyrka, vilket är fördelaktigt ur logistiksynpunkt. Vi jobbar i hela Stor-Stockholm, i Södermanland och längs Mälaren mot Sigtuna. Vi har lång erfarenhet av alla typer av byggprojekt: från nybyggnationer över om- eller tillbyggnader samt renoveringar av badrum och kök. Vi brukar säga att inget byggprojekt är för litet och inget är för stort. Hos oss arbetare projektledare, snickare, målare, plattsättare och microcement-applicerare. När så behövs har vi ett brett kontaktnät av underleverantörer inom områden som el, VVS och ventilation. Det gör att vi både kan utföra totalentreprenader och mindre uppdrag, helt beroende på vad du som kund önskar få gjort.

Vi är behöriga enligt Säkra Badrum, GVK (AB Svensk våtrumskontroll), Elsäkerhetsverket, Säker Vatten och Topcret Microcement samt kompetensutbildade inom Heta Arbeten, BAS-U/BAS-P, Säkra lyft, Ställningsbyggande samt Plattform/Skylift.

Vi har ansvars- och produktförsäkring hos Gjensidige och är kollektivanslutna via Byggföretagen. Självklart har de hantverkare vi anlitar F-skatt.

Prisvärd hjälp till dig i Botkyrka

Kontakta oss redan idag med ditt projekt!