Badrumsrenovering i Trosa

Känslan av ett nyrenoverat badrum är nästintill oslagbar.

Har ditt badrummet blivit slitet eller skulle du vilja renovera av rent estetiska skäl? Oavsett orsak är vi på Oment redo för uppgiften. Med bred kapacitet och lång erfarenhet från branschen har vi vad som krävs för både större och mindre renoveringsuppdrag. Tveka inte utan vänd dig till oss så gör vi vårt yttersta förverkliga alla dina idéer och personliga krav. 

Komplett hjälp till din badrumsrenovering

Mycket kan man som normalhändiga hantera själv, men en badrumsrenovering bör man överlåta till proffsen. Vi är specialiserade inom våtrum och har alla lång yrkeserfarenhet att vila på. Från oss kommer du få behörig hjälp till renoveringens samtliga delar, från projektering till färdigställt badrum.

Börja med att konkretisera alla behov och vilken stil du vill att ditt nya badrum ska ha. Behöver du stöd genom planeringsprocessen delar vi självklart med oss av tips och råd samt hanterar alla dina inköp. När planeringen sedan är färdig överlämnar vi en offert på arbetet och startdatum sätts efter att offerten godkänts. Vi dyker upp som förväntat, arbetar strukturerat och effektivt samt lämnar enligt överenskommelse. Tryggt, smidigt och prisvärt. Precis så som vi själva hade velat haft det.

Att planera för en renovering

En badrumsrenovering är något av det mest komplexa man kan ge sig i kast med och generellt handlar det om större investeringar. För optimala arbetsflöden och ett resultat som känns lika rätt nu som längre fram krävs därför detaljerad planering. Det är en rad viktiga frågor som kräver svar innan dess att man kan påbörja renoveringsprocessen. Vilken budget har du att förhålla dig till? Vilken stil ska badrummet vara i? Badkar eller duschkabin? Kanske passa på att lägga in golvvärme eller göra justeringar av planlösningen? Låt varje fråga ta tid och be oss gärna om hjälp om du behöver inspiration. Vi har genomfört otaliga badrumsrenoveringar av alla dess slag och vet vilka lösningar som är de allra bästa.

Från oss kan du förvänta dig:
  • Engagerad hjälp från behöriga hantverkare som förstår vikten av säkra och fackmannamässiga arbeten
  • Alltid 2 års garanti liksom 10 års ansvarstid på det vi utfört.
  • Fasta tidsplaner och tydliga offerter utan dolda kostnader
  • ROT-avdrag


  • Vårt mål är att skapa resultat som matchar kundens alla förväntningar, men är även måna om att det ska kännas tryggt och bekvämt längs hela vägen.

    Prisvärd hjälp till dig i Trosa

    En badrumsrenovering kan vara behövlig av olika anledningar men vi är redo för alla sorters utmaningar i Trosa. Med adekvata kunskaper och rätt behörighet levererar vi såväl säkra som snygga och fackmannamässiga badrum. Kontakta oss direkt varesig det gäller frågor, en offertförfrågan eller renoveringshjälp med omnejd.