Badrumsrenovering i Täby

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga. Därför är vi certifierade att utföra våtrum enligt GVK (Golvbranschens våtrumskontroll). Våra rörmokare är anslutna till Säker Vatten och våra elektriker är behöriga enligt Elsäkerhetsverket.

Vi har också ansvar- och trygghetsförsäkring att utföra arbeten i våtrum via Gjensidige samt givetvis kollektivavtal och F-skatt, allt för att våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss för sina badrumsrenoveringar (i Täby eller andra av Stockholms kranskommuner).

Badrumsrenovering i Täby

Bor du i Täby och vill renovera ditt badrum? Ta kontakt med oss på Oment. Vi är en byggfirma som har flera års erfarenhet av badrumsrenoveringar åt privatpersoner. Så här går det till när du anlitar oss för att renovera ditt badrum:

1. Du tar kontakt med oss. Vi planerar in ett datum när vi kan ses hemma hos dig för att kika på dina förutsättningar och höra efter vilka behov och önskemål du har för ditt nya badrum.
2. När vi är på plats kontrollerar vi en mängd olika saker: tillgänglighet, var vi kan ställa upp byggmaterial och förvara byggavfall. Vi kontrollerar även om det krävs några speciella tillstånd från kommunen eller bostadsrättsföreningen.
3. Badrum kan vara knepiga att disponera. Eftersom vi har så pass många års erfarenhet av badrumsrenoveringar delar vi gärna med oss av tips och idéer.
4. Du får en detaljerad offert av oss. När du godkänt offerten får du signera ett avtal vad vi kommit överens om.
5. Några dagar innan projektet med ditt badrum drar igång kallar vi till ett startmöte. Där går vi igenom dina materialval, tar emot nycklar och planerar upp projektet. Om du vill kan vi hjälpa dig med de flesta inköpen till badrummet, inte bara golvbrunnar och handfat. När du anlitar oss kan vi ta hand om hela projektet, från kakel och klinker till tvättmaskin och badrumslampor. I samband med startmötet informerar vi eventuella grannar (i flerfamiljshus).
6. För att åsamka dig så lite stök som möjligt ser vi till att täcka in golven, från badrummet till ytterdörren. Vi plastar också igen dörrhålet för att minimera damm i bostaden.
7. En rörmokare stänger av vattnet, demonterar befintlig VVS och eventuell fast inredning samt proppar vattenmatningar.
8. När badrummet är säkrat för rivning kommer våra rivare som tar ner befintliga ytskikt samt river eventuella skivmaterial. De tar också bort undergolvet för att göra det möjligt att placera ut nya avlopp om så behövs.
9. När det ursprungliga badrummet är rivet kontrollerar vi om vi behöver stärka underlag, väggreglar eller växla av golvbjälkar. Vi ser även efter om det finns några fukt- eller rötskador som måste tas om hand innan vi bygger upp badrummet igen.

10. Rörmokare och elektriker drar avlopp, vatten- och elinstallationer innan vi slår igen väggarna inför nästa steg i renoveringen.
11. Nu får väggarna nya skivor, alternativ putsas upp och den nya golvbrunnen sätts på plats. Det är nu det roliga börjar och ditt nya badrum tar form.
12. I det här skedet händer det nya saker i princip varje dag: eventuell golvvärme monteras och golven fallspacklas med fall mot golvbrunnen så att vattnet rinner åt rätt håll. Väggar och golv förses med tätskikt och taket målas med våtrumsprogram. Det här är ett viktigt steg för att förhindra att fukt tränger in och förstör.
13. Nu får väggar och golv sina ytskikt, beroende på vad du valt: kakel, klinker, natursten. Eller varför inte microcement för en råare, industriell känsla?
14. Till sist sätter vi in nya badrumsmöbler, blandare och belysning och när vi städat efter oss kan du börja använda ditt nya badrum. Men innan vi lämnar får du våtrumsintyg och andra dokument som garanterar att vi har byggt ett kvalitativt, tryggt och säkert badrum många år framöver.

Det ska vara enkelt att renovera badrummet

Det ska vara enkelt att anlita oss på Oment. I en badrumsrenovering ingår en mängd olika beslut och inköp (här hittar du mer information om vettiga frågor att fundera på inför badrumsrenoveringen). När du låter oss sköta hela projektet ser vi till att det blir som du önskar. Under projektets gång kommer våra engagerade projektledare och kunniga hantverkare ha kontinuerlig dialog med dig. Så jobbar vi för att försäkra oss om att resultatet blir som du har tänkt dig.  

Så, om du som bor i Täby vill att din badrumsrenovering ska flyta på med ett bra resultat, då ska du höra av dig till oss på Oment!

Trygg leverantör av badrumsrenoveringar i Täby

Bor du i Täby och vill renovera ditt badrum? Ta kontakt med oss på Oment. Vi är en byggfirma som har flera års erfarenhet av badrumsrenoveringar åt privatpersoner.