Badrumsrenovering i Strängnäs

Få saker slår känslan som ett nyrenoverat badrum kan frambringa. En badrumsrenovering kan rent av höja standarden på ett helt hem, men det fordras både kunskap och erfarenhet för att uppnå högkvalitativa resultat.

Planerar du i Strängnäs för en badrumsrenovering? Kontakta oss på Oment så levererar vi professionell hjälp till processens samtliga delar. Oavsett mål och förutsättningar kommer vi tillsammans kunna skapa ett rum som möter alla högt ställda krav.

Från planering till färdigt resultat

För smidiga arbetsflöden och ett resultat som återspeglar det eftersökta är rätt hjälp och noggrann planeringen avgörande. Med tanke på kostnaderna och hur sällan man renoverar ett badrum är det viktigt att allt blir rätt redan från början. Tänk noga över alla detaljer och återkom sedan till oss så drar vi igång arbetet med att förverkliga dina idéer. Vilken stil är att föredra? Lyx eller maximalt utifrån en mindre budget? Kanske passa på att lägga in golvvärme eller till och med justera planlösningen? Dagens marknad är fylld av alternativ och smarta lösningar så det är i princip endast din fantasi som sätter gränser.

Självfallet delar vi med oss av tips till dig som önskar inspiration och rår om alla inköp efter önskemål. Efter år i branschen är vi väl införstådda med vad som fungerar allra bäst och vad som ger det där lilla extra. När planeringen sedan är satt överlämnar vi en kostnadsfri offert och när du känner dig redo sätts startdatum.

Specialister på badrumsrenovering

Vår långa erfarenhet och specialisering på våtrum borgar för högkvalitativa resultat, men för extra trygghet lämnar vi också 2 års garanti och 10 års ansvarstid på arbetet som utförs. Skulle något inte vara till belåtenhet, eller om fel mot förmodan skulle träda fram tar vi givetvis fullt ansvar och åtgärdar det som kan ha brustit. Oavsett mål och förutsättningar väljer vi omsorgsfullt de bästa lösningarna för såväl snygga som tåliga resultat.

 • Certifierad hjälp till renoveringens samtliga delar
 • Hjälp med inköp av inredning och material
 • Fast- eller löpande pris
 • 2 års garanti, 10 års ansvarstid
 • ROT-avdrag

 • Precis som du kan förvänta dig högkvalitativt resultat är vi även måna om att ge en positiv upplevelse processen igenom.

  Pålitlig hjälp till dig i Strängnäs

  Det ska kännas både tryggt och smidigt att anlita professionell hjälp till en badrumsrenovering i Strängnäs. Vi dyker upp som planerat och arbetar sedan effektivt för att vara klara precis enligt avtal. När fakturan kommer behöver du heller aldrig oroa dig för några oväntade kostnader och självklart tar vi ansvar för allt vårt arbete.

  Har du några frågor, vill du se en offert eller få hjälp omgående? Tveka inte utan kontakta oss så förverkligar vi dina badrumsdrömmar.