Badrumsrenovering i Solna

När du anlitar Oment för din badrumsrenovering i Solna kan du vara säker på att du får en detaljerad offert. Vi arbetar också med digitalt signerade avtal, vilket säkerställer att vi är överens om vad som ska gälla under arbetets gång. Våra hantverkare kommer när det är sagt och de jobbar effektivt och kompetent. När vi renoverar badrum täcker vi in golvet, från ytterdörren till badrummet och vi plastar också in dörrhålet för att hålla dammspridningen till ett minimum.

När du ska renovera badrum i Solna – hör av dig till oss på Oment!

Badrumsrenovering Solna – detta bör du tänka på

När du planerar att renovera ditt badrum finns det flera viktiga faktorer att tänka på. Eftersom badrummet är ett av de mest använda och funktionella rummen i hemmet är det viktigt att skapa en balans mellan stil och funktionalitet. Därför har vi på Oment sammanställt några punkter som kan vara bra att tänka på inför en badrumsrenovering.

1. Fastställ din budget. Innan du börjar renovera ditt badrum är det viktigt att fastställa din budget. Det gör det enklare när du sedan ska bestämma vilka material och inredningsdetaljer du vill ha. En badrumsrenovering kan bli relativt kostsam, så det är en bra idé att sätta upp ekonomiska ramar innan du sätter i gång.
2. Planera för tillräckligt utrymme. Många badrum i Solna kan vara små och trånga. Samtidigt vill vi ha tillräckligt med utrymme i badrummet för att röra oss fritt och bekvämt. Innan du börjar renoveringen bör du fundera över vilken typ av layout som fungerar bäst för dig och din familj. Hur många kommer att använda badrummet samtidigt, vilken typ av förvaring behöver du och så vidare. Vi på Oment har lång erfarenhet av badrumsrenovering och står gärna till tjänst med idéer.
3. Välj rätt material. Vilken typ av ytskikt du väljer kommer att påverka såväl utseende som funktion. Det finns många olika alternativ att välja mellan: kakel, klinker, natursten eller microcement. Du väljer det som passar din stil, plånbok och behov. Vårt tips är att även fundera över faktorer som hållbarhet och underhållskrav.
4. Prioritera funktion och säkerhet. När du renoverar badrummet bör du tänka både på funktion och säkerhet. Tänk på vilken typ av inredning du behöver för att göra ditt badrum bekvämt och praktiskt. Det är också viktigt att tänka på säkerhet, som halksäkra golv och handtag.
5. Välj rätt belysning. Belysning är en annan viktig faktor att tänka på när du renoverar badrummet. Hur kommer ni använda badrummet? Var krävs extra bra belysning? Se till att välja belysning som passar familjens behov. Du kan också överväga att installera dimmerbrytare och andra funktioner som ger dig mer kontroll över belysningen.
6. Förvaring. Förvaring är en annan viktig faktor att tänka på när du renoverar badrummet. Vilken typ av förvaring behöver du för att organisera alla dina badrumstillbehör? Hur många hyllor och skåp, krokar och stänger behövs och får plats? Du vill förmodligen också ha tillräckligt med utrymme för handdukar och tvättmedel.
7. Anlita en professionell entreprenör.

Att renovera badrummet kan vara en komplicerad process. Det är många beslut som ska tas och själva processen är omfattande. När du anlitar oss på Oment kan vi hjälpa dig hela vägen, från layout till planering och inköp till färdigt, nytt och fräscht badrum. Vi är certifierade att utföra våtrum enligt GVK (Golvbranschens våtrumskontroll), våra rörmokare är anslutna till Säker Vatten och våra elektriker är behöriga enligt Elsäkerhetsverket. Våra hantverkare är kollektivanslutna och vi har både ansvars- och trygghetsförsäkring samt F-skatt. Det gör oss till en trygg och pålitlig partner inför badrumsrenoveringen. 

Så lång tid tar en badrumsrenovering

Vi brukar räkna med att en badrumsrenovering tar mellan fyra och fem veckor efter startdatum. Vi arbetar alltid med god framförhållning och rigorös planering, vilket minimerar risken för avbrott under arbetets gång.

Materialhantering, inköp, tidsplan och schemaläggning för våra hantverkare är några av de förberedelser vi gör inför ett badrumsprojekt. Ordentligt genomfört förarbete sparar tid i längden och gör att badrumsrenoveringen flyter på. Under projektets gång kommer vi ha kontinuerlig dialog med dig som kund för att säkerställa att arbetet utförs i linje med dina önskemål. God kommunikation är en av förutsättningarna för ett bra slutresultat.

Ska du renovera badrum i Solna?

Vi har en mängd lyckade badrumsrenoveringar vi stolt visar upp. Vi tar hand om din badrumsrenovering, från projektering tills dess att du är helt nöjd. Hör av dig till oss på Oment idag med ditt projekt och påbörja resan mot dina drömmars badrum!