Badrumsrenovering i Rönninge

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i ett hem och det som besöks mest frekvent. Därmed blir också kraven på dess utformning höga, både gällande kvalitet, funktionalitet och utseende.

Planerar du för en badrumsrenovering i Rönninge och är på jakt efter rutinerad, kunnig och pålitlig hjälp till projektet? Vi på Oment har både kapacitet och kompetens att vara behjälpliga. Låt oss höra mer om dina tankar kring det perfekta badrummet så ansvarar vi för dess förverkligande.

Vi kan alla delar av en badrumsrenovering

En badrumsrenovering är något av det mest komplexa man kan ta sig an i renoveringsväg. Många av momenten kräver både erfarenhet och yrkeskompetens liksom fackmannamässigt utförande. Därför bör man också överlåta ansvaret till någon som vet hur renoveringens alla delar ska utföras.

Vi som arbetar på Oment har genom åren genomfört mängder av badrumsrenoveringar av olika slag och har vad som krävs för att bistå även dig i Rönninge. Ta med oss redan tidigt i planeringen så hjälper vi dig med projektering och rådgivning. Därefter ser vi till så att samtliga delmoment genomförs korrekt av behöriga hantverkare och att resultatet efterliknar just det du sökte.

Som kund hos oss kan du förvänta dig:
 • Kostnadsfri offert inkluderande samtliga kostnader
 • Komplett hjälp till din renovering
 • Nära kontakt med engagerade, lyhörda projektledare
 • 2 års garanti och 10 års ansvarsgaranti på allt vi utför
 • Fasta tidsplaner vi förhåller oss till
 • Flexibla betallösningar där du väljer mellan fast- eller löpande pris
 • Möjlighet till ROT-avdrag
 • Att planera för en badrumsrenovering

  När man väl bestämt sig för en badrumsrenovering står man inför en rad viktiga beslut. Beslut som tillsammans påverkar såväl slutresultat som arbetsflöden. Börja därför med att konkretisera vad det är som du vill uppnå och vilka behov ditt nya badrum kan tänkas behöva uppfylla. Vilken stil tycker du bäst om? Föredrar du dusch eller badkar? Skulle badrummet behöva fler förvaringsmöjligheter? Kanske vore det läge att lägga in golvvärme eller till och med ändra något angående planlösningen?

  När du sedan har sammanfattat önskemålen kontaktar du oss så hjälper vi dig vidare. Självklart finns vi även tillgängliga om du behöver tips eller inspiration och kan hjälpa dig med såväl inköp som guidning på marknaden. När planeringen väl är satt lämnar vi över en kostnadsfri offert på arbetet och bestämmer renoveringsstart. Du kan sedan förvänta dig att vi dyker upp som planerat, arbetar effektivt utan påverkan på kvalitén och ser till så att det blir städat innan vi lämnar.

  Rätt hjälp till din renovering i Rönninge

  Har du bestämt dig för att det är dags att förnya ditt gamla badrum och skulle uppskatta prisvärd, kunnig och pålitlig hjälp till renoveringen? Tveka inte utan vänd dig till oss för ett tryggt och smidigt samarbete.