Badrumsrenovering i Nykvarn

Känslan av ett nyrenoverat badrum är oslagbar och kan allt som oftast ge hela hemmet en högre standard. När man väl börjat planera för en badrumsrenovering kan det därför också vara värt att satsa på något extra. Vi hjälper dig i Nykvarn när det är dags och ser till så att du får ut mesta möjliga av pengarna. Lyhörda lyssnar vi alltid till var kunds personliga mål och formar lösningar som håller hög standard och efterliknar det förväntade.

Söker du något lyxigt eller maximalt av en stramare budget? Har du mindre eller större ytor att arbeta med? Personligt inrett eller stilrent? Oavsett krav och förutsättningar har vi på Oment fullständig kapacitet att förverkliga dina idéer. 

Från projektering till färdiga resultat

En badrumsrenovering ger dig möjligheten att skapa ett rum där stil möter funktion helt utifrån personliga önskemål. Möjligheterna är oändliga och marknaden fylld av smarta lösningar, men var noggrann och lägg tid på planeringen. Det är många detaljer att se över och frågor att besvara. Vilken stil? Dusch eller badkar? Singel- eller dubbelhandfat? Vilken typ av belysning? Färger? Golvvärme? Kanske skulle även förändringar av nuvarande planlösning vara på sin plats?

Vill du ha hjälp med planeringen eller söker du inspiration agerar vi gärna rådgivare. Vi kan också hjälpa dig med alla inköp så att allt är på plats till byggstarten. Innan vi sätter igång får du ta del av en kostnadsfri offert och när den godkänts bestämmer vi startdatum. Därefter arbetar vi effektivt och strukturerat efter fast tidsplan och håller dig uppdaterad längs vägen.

Pålitlig hjälp till din badrumsrenovering

En större badrumsrenovering är generellt både komplex och krävande. Därmed är det också relevant att överlåta arbetet till yrkeskunniga. Vi som arbetar på Oment är specialiserade på våtrum och förstår hur man skapar både vackra, tåliga och funktionella lösningar. Med kunden i fokus skapar vi badrum som uppnår personliga förväntningar och ger maximal utdelning inom budgeten.

När du anlitar oss kommer du få:
  • Hjälp och löpande kontakt med engagerade projektledare
  • Professionell och auktoriserad hjälp till renoveringens alla faser
  • Flexibla betalningslösningar genom fast- eller löpande pris
  • 2 års garanti samt 10 års ansvarstid på det vi utför i ditt hem
  • ROT-avdrag
  • Vi bygger framtidens badrum i Nykvarn

    Vill du ge ditt badrum en ny stil? Förbättra dess kvalitet eller göra förändringar så att det bättre möter dina personliga behov? Orsakerna till en badrumsrenovering kan se olika ut men vi har kapacitet att bemöta dem alla.

    Tveka inte utan kontakta oss omgående varesig det gäller frågor, en offert eller hjälp med omnejd.