Badrumsrenovering i Nacka

Ett perfekt badrum är format för att möta familjens alla behov och i den stil man själv föredrar. Dock håller de inte för evigt till följd av dagligt slitage liksom trender som kommer och går ur tiden.

Har du i Nacka ett badrum i behov av renovering och är på jakt efter kunnig hjälp till projektet? Vi på Oment har renoverat otaliga badrum genom åren och har både behörighet och kapacitet att rå om dess helhet. När du anlitar oss till din badrumsrenovering kan du förvänta dig ett både vackert och tåligt resultat.

Från projektering till färdigställt badrum

För att ge dig som kund en så smidig och trygg upplevelse som möjligt kan vi ansvara för alla renoveringsfaser. Ta med oss tidigt i processen så bidrar vi med tips och inspiration till din planering. När den är klar beslutar vi tillsammans startdatum och lämnar över en kostnadsfri offert för arbetet. Därefter hanterar vi alla inköp om så önskas, sammanställer en projektpärm innehållandes ritningar, egenkontroller, vår fasta tidsplan och uppgifter för alla involverade yrkesgrupper. Således slipper du hantera logistiken med diverse olika hantverkare och har full insyn i vårt arbete.

Eftersom vi lägger stor vikt på förberedelserna ser vi gärna god framförhållning. Detta för att projektet ska flyta på smidigt och för att få så goda förutsättningar till bra resultat som möjligt.

Pålitlig partner till din badrumsrenovering

Det är med ett lyhört och flexibelt förhållningssätt som vi lyckas med konsten att möta alla kunders varierande behov. Målet är att hitta kvalitativa lösningar som matchar samtliga förväntningar inkluderande så mycket som möjligt för pengarna. För extra trygghet lämnar vi alltid 2 års garanti på arbetet vi genomfört, 10 års ansvarstid och självklart är vi försäkrade under vårt arbete.

Från oss kan du alltid förvänta dig:

 • Yrkeskompetens till samtliga delmoment
 • Tillgängliga projektledare för frågor längs vägen
 • Flexibla prismodeller utifrån överenskommelse
 • Fasta tidsplaner och fullständiga offerter
 • Möjlighet till ROT-avdrag

 • Vi levererar inte enbart högkvalitativa resultat utan månar därtill även om att du ska få en positiv upplevelse av hela processen.

  Vi förverkligar badrumsdrömmar i Nacka

  Söker du lyx eller budget? Stilrent eller personligt? Är badrummet stort eller litet? Inga problem. Vi har tillräckligt med erfarenhet för att uppnå det bästa oavsett förutsättningar och önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan förvekliga alla dina idéer.

  Vänd dig till oss med omnejd oavsett om du bara vill ha svar på några frågor, vill se en offert eller boka tid för din badrumsrenovering direkt. Inga projekt är för stora eller för små då vi på Oment drivs av utmaningar.