Badrumsrenovering i Huddinge

Kontakta oss direkt varesig det gäller svar på frågor, en kostnadsfri offert eller kunnig hjälp till din badrumsrenovering med omnejd.

Har det blivit dags att fräscha upp hemmets nuvarande badrum? Då har du hamnat helt rätt. När du anlitar oss kommer du få precis det badrum du önskar dig och vi ser till så att du får maximalt för pengarna. Stilrent eller personligt, lyx eller budget, stort eller litet. Oavsett hur önskemål, krav och förutsättningar ser ut kommer vi lyckas med uppgiften att uppnå alla förväntningar.

Trygg samarbetspartner för dig i Huddinge

Med kunden i fokus formar vi alltid kvalitativa lösningar som ger maximal utdelning för pengarna. Alla moment genomförs med omsorg och noggrannhet och vi förstår vikten av säkra, fackmannamässiga utföranden. Att ditt nya badrum ska efterlikna exakt det du sökte ser vi som en självklarhet, men det ska också kännas såväl tryggt som bekvämt att anlita oss. Det är inte bara slutdestinationen som ska uppskattas utan vi vill ge dig en positiv upplevelse av helheten.

Vi erbjuder:
  • Kostnadsfria offerter fria från dolda kostnader
  • 2 års garanti och 10 års ansvarsgaranti
  • Engagerade hantverkare med rätt behörighet för arbetet de utför
  • Betalning enligt personligt anpassad betalplan
  • Möjligheten till ROT-avdrag

Vi renoverar all sorters badrum i Huddinge

Skulle du uppskatta pålitlig, kunnig och prisvärd hjälp till att ta fram ett perfekt badrum till ditt hem? Vi på Oment har alla lång erfarenhet från byggbranschen och specialistkompetens för våtrum. Våra kunder uppskattar hur vi värdesätter kundkontakt och att vi håller oss lyhörda samtliga önskemål. Vi har en vision om att fortsätta växa och vet att vi endast kan lyckas tillsammans med alla våra nöjda kunder.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert, inspiration och tips eller engagerad hjälp direkt till din stundande badrumsrenovering.

Vi tar hand om projektets heltet

En badrumsrenovering är inte bara omfattande och komplex, många gånger handlar det också en större investering. Det är dessutom sällan man renoverar om inom den närmsta framtiden så det är viktigt att det blir rätt redan från början.

För lyckade resultat och optimala arbetsflöden kräv omsorgsfull projektering. Börja med att konkretisera det du vill uppnå och fundera på vad du anser vara ett perfekt badrum. Vilka funktioner är mest väsentliga med hänsyn till alla i hushållet? Dusch eller badkar? Kanske du vill passa på att lägga in golvvärme eller ändra om helt i planlösningen för att få ut mer av rummet? Ta gärna med oss redan i din planering för kunnig rådgivning och guidning genom marknaden.

När planeringen är satt överlämnar vi offert på arbetet och då du känner dig nöjd sätts startdatum. Vi ansvarar därefter för samtliga moment så att du slipper logistiken med flera hantverkare och får en och samma kontaktperson genom projektet. Avslutningsvis erbjuder vi också alltid finstädning för ett nyckelfärdigt badrum.