Badrumsrenovering i Haninge

Ett snyggt, funktionellt och stilrent badrum står högt upp på många fastighetsägares önskelistor och vi är alltid redo. Med bred kompetens samlad inom företaget har vi precis vad som krävs för din kommande badrumsrenovering. Oment utgörs av ett engagerat team certifierade och erfarna hantverkare som drivs av nya utmaningar.

Vad behöver du för att skapa det perfekta badrummet? Låt oss ta del av dina planer så tar vi ansvar för att göra dem verkliga. Fokus ligger på att oavbrutet leverera ett resultat som håller högsta kvalitet där du som kund får maxialt för pengarna. Tveka inte utan kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag.

Vi renoverar för hög kvalitet

Goda renoveringsresultat fodrar god framförhållning, en övergripande planering och kunnigt genomförande. Vi har alla lång erfarenhet från tidigare renoverinsgarbeten och vet därför precis vad som krävs för din badrumsrenovering. Låt oss höra mer av dina tankar så arbetar vi tillsammans fram en så effektiv och lönsam lösning som möjligt. Därefter lämnar vi över en tydlig offert och när den godkänts sätter vi upp ett startdatum. För att projektet ska flyta på smidigt lägger vi alltid noga omsorg på förberedelserna. Du kan sedan förvänta dig att vi dyker upp som överenskommet, arbetar strukturerat och effektivt för att lämna enligt förväntat.

En trygg samarbetspartner till din badrumsrenovering

Att leverera ett proffsigt, högkvalitativt resultat efterliknande det du bett om ser vi som en självklarhet. Dock ser vi även till helheten och vill att du ska känna dig bekväm och trygg genom hela projektet, från planering till slut. Vi arbetar lyhört med dig som kund i fokus och den personliga kontakten är oerhört viktig. Visionen är att fortsätta växa som ett självklart val till bygghjälp i Haninge väl införstådda med att det enbart är möjligt med 100% nöjda kunder.

Hos oss kan du alltid förvänta dig:
  • Nära kontakt med engagerade projektledare.
  • Behörig personal för det projekt du planerar.
  • Fast tidsplan, anpassningsbara betalplaner och tydliga offerter inkluderande alla kostnader.
  • 2 års garanti samt 10 års ansvarstid.
  • Möjlighet till ROT-avdrag

Pålitlig hjälp till dig i Haninge

Är ditt badrum stort eller litet? Söker du lyx eller budget? Vill du förändra allt inklusive planlösningen eller bara fräscha upp rummet i största allmänhet? Oavsett vad just du har för mål har vi kapacitet att leverera det eftersträvade. Vi har genomfört otaliga badrumsrenoveringar i Haninge genom åren och kan bistå med proffsig hjälp från projektets början till slut.

Har du några frågor, vill du ta del av en kostnadsfri offert eller känner du dig redo att boka renoveringsstart med omnejd? Kontakta oss så hjälper vi dig med vad just du behöver.