Badrumsrenovering i Eskilstuna

En badrumsrenovering är både omfattande och komplex samtidigt som den ofta innebär en stor investering. Med totalentreprenad blir det dock med ens mycket enklare och vår långa yrkeskompetens borgar för lyckade resultat. Vi skapar badrum som är både vackra och tåliga för att kännas lika rätt idag som långt in i framtiden.

Söker du i Eskilstuna lyx eller budget? Modernt eller tidlöst? Är badrummet stort eller litet? Oavsett hur dina förutsättningar och idéer ser ut är vi rätt byggfirma för uppdraget.

Från planering till färdigt badrum

För ett lyckat resultat och smidiga arbetsflöden är det viktigt att lägga tid på den inledande planeringen. Börja därför med att konkretisera förväntningarna du har på din badrumsrenovering och lista upp alla krav som ska uppnås. Marknaden är fylld av inredningsalternativ och smarta lösning så ta dig tid att se över möjligheterna. Dubbla handfat kan exempelvis förenkla familjelivet. Kanske behövs det fler förvaringsalternativ eller en helt ny planlösning? Idag är det också vanligt att lägga in golvvärme i samband med renoveringen för ett behagligt golv och smart uppvärmning.

Behöver du inspiration eller tips från en kunnig i branschen finns vi givetvis tillgängliga. Med flera års erfarenhet från varierande renoveringar är vi väl bekanta med vad som ger badrummet det där lilla extra. Självklart kan vi även hjälp dig med respektive inköp.

En trygg och smidig badrumsrenovering

För oss är det inte bara slutresultatet som räknas. Vi vill ge dig en positiv upplevelse av processens helhet och ett samarbete som upplevs både tryggt och bekvämt. Som kund hos oss kan du därför alltid förvänta dig:
 • Kunniga och engagerade projektledare
 • Behöriga hantverkare för samtliga renoveringsfaser
 • Fasta tidsplaner
 • Kostnadsfria offerter innefattandes samtliga kostnader
 • Flexibla betalningslösningar enligt överenskommelse
 • 2 års garanti, 10 års ansvarstid
 • Rot-avdrag

 • När du godkänt offerten väljer vi tillsammans ut ett startdatum. Vi dyker upp som förväntat och arbetar effektivt utan att påverka kvaliteten för att följa den fasta tidsplan du tilldelats. Du behöver heller aldrig oroa dig för några oväntade kostnader när fakturan kommer liksom vi tar fullt ansvar för arbetet vi utför.

  Pålitlig hjälp till dig i Eskilstuna

  Badrummet är ett av de viktigaste rummen i ett hem men dagligt slitage påfrestar dess funktion liksom också inredning kan gå ur tiden.

  Har du ett badrum som blivit nött eller söker du en förändring rent exteriört? Oavsett orsak till din planerade badrumsrenovering har vi kapaciteten och kunskapen du behöver. Vi är specialiserade på våtrum och har genom åren stått ansvariga för mängder av lyckade projekt i Eskilstuna. Låt oss ta del av dina idéer så sätter vi igång projektet så att du snart får njuta av den underbara känsla enbart ett nytt badrum kan leverera.