Badrumsrenovering i Ekerö

 Ett vackert, funktionellt och fräscht badrum kan höja standarden på ett helt hem. Dock krävs det både tid och generellt stora utgifter för den här typen av renoveringar varpå det är viktigt att allt blir rätt från början.

Söker du efter pålitlig hjälp till din badrumsrenovering i Ekerö är vi det självklara valet. Specialiserade på våtrum och med gedigen erfarenhet från branschen skapar vi funktionella, hållbara och snygga badrum att trivas i. Budget eller lyx? Stilrent eller personlig prägel? Golvvärme eller några justeringar av den befintliga planlösningen? Låt oss ta del av dina idéer och drömmar så tar vi på oss ansvaret att göra dem verkliga.

Rätt hjälp till hela din badrumsrenovering

En badrumsrenovering innefattar en rad komplexa moment som kräver såväl yrkesskicklighet som behörighet att genomföra. Det gäller allt från planering och projektering till genomförande och färdigställande. Från oss på Oment kan du tillhandahålla kompetent hjälp till samtliga faser från engagerade och behöriga hantverkare.

Inspiration och råd till din planering, inköp av material och inredning, behörig hjälp för fackmannamässiga arbeten och städning efter att renoveringen avslutats. Låt oss ta del av dina önskemål så färdigställer vi planeringen tillsammans. Därefter överlämnar vi en kostnadsfri offert på arbetet och när den är godkänd kommer vi överens om byggstart. Oavsett förutsättningar och mål har vi kapacitet att skapa badrum som är både vackra, säkra och tåliga.

Tryggt, smidigt och prisvärt

Det behöver varken vara komplicerat, påfrestande eller dyrt att renovera bara man väljer rätt hjälp till projektet.
  • Engagerade projektledare
  • Snygga och säkra lösningar
  • Fasta- eller löpande priser
  • Täckande garanti och ansvarstid
  • ROT-avdrag

Hos oss är det alltid kunden som står i fokus. Lyhörda och flexibla möter vi kundens personliga krav med lösningar som ger maximalt för pengarna. Snygga, funktionella och säkra lösningar är en självklarhet, men vägen dit ska också den kunna uppskattas. Vi förhåller oss nitiskt till den fasta tidsplan vi presenterat innan byggstart och finns tillgängliga för uppdatering längs vägen. Samtliga moment hanteras av certifierade hantverkare som förstår vikten av både säkra och fackmannamässiga arbeten. Givetvis lämnar vi också alltid både 2 års garanti och 10 års ansvarstid på det som utförs för att skänka extra trygghet. Skulle något mot förmodan brista tar vi vårt ansvar och åtgärdar det som brustit.

Rätt hjälp till din nästa renovering i Ekerö.

Känns ditt nuvarande badrum slitet och nött eller skulle du vilja förbättra det rent utseendemässigt? Vänd dig till oss så kommer du snart få uppleva den underbara känslan bara ett nytt badrum kan leverera.

Ring för svar på frågor, ett offertförslag eller hjälp till din badrumsrenovering i Ekerö med omnejd. När man drivs av utmaningar finns det inga uppdrag som kan upplevas varesig för stora, komplexa eller för små.