Badrumsrenovering i Botkyrka

Badrummet är ett av hemmets viktigaste rum och för att fylla sin funktion ställs krav på både utformning och funktion.

Har det blivit dags för en badrumsrenovering? Överlåt ansvaret till oss på Oment så realiserar vi alla dina idéer. Vi renoverar årligen ett stort antal våtrum runt om i Botkyrka och inga projekt är för stora eller för små. Tveka inte utan kontakta oss omgående så sätter vi dina planer i verket.

Rätt hjälp för perfekta resultat

Många åtgärder i ett hem kan man hantera själv, men något så komplext som en badrumsrenovering fordrar bredare kunskap. Flertalet av momenten behöver dessutom relevant behörighet och förståelse för fackmannamässig konstruktion. Vi är specialiserade på våtrum och kan rå om renoveringens helhet, från inledande planering till färdigt resultat. Något som innebär att du slipper hantera kontakten med olika hantverkare samtidigt som vi har möjlighet att skapa närmre kundrelation.

Planeringsstadiet

En badrumsrenovering kan vara både omfattande och tidskrävande. För att optimera arbetsflödet och säkra goda resultat är den inledande planeringen oerhört viktig. Fundera noga på vad det är du vill åstadkomma och vilka funktioner som är nödvändigt att prioritera. Vilken stil vill du att rummet ska ta? Vad saknas i det befintliga och vad vill du behålla? Sök inspiration från alla håll du kan komma på och skriv sedan ner en lista över vad som ska prioriteras. Behöver du hjälp kan vi givetvis bistå med kunniga tips och råd. Vi kan även ta på oss att hantera inköpen av material och interiör. Tillsammans ser vi till så att helheten återspeglar det badrum som du drömmer om.

OMENT AB
Om oss

Oment är ett nyskapande företag med nödvändig erfarenhet och specialistkunskap för renovering av våtrum. Vår främsta styrka är vår personal besittandes bred kompetens och hur vi värdesätter kundkontakt samt nära samarbete med våra uppdragsgivare. Hos oss är kunden alltid i fokus för att oavkortat kunna levererar trygg och smidig hjälp matchandes vad som förväntas. Vi lämnar alltid 10 års ansvarstid och 2 års garanti på det som utförs. Är fullt försäkrade under arbetets gång och arbetar effektivt utan att det påverkar kvalitén. De badrum vi skapar ska vara estetiskt tilltalande och tåliga, men även vägen dit ska kunna uppskattas. Vårt mål är att fortsätta växa som ett självklart val för alla i Botkyrka och vår växande kundkrets är kvittot på att vi lyckas.

Kontakta oss

Uppskattar du liksom vi kunnig och pålitlig hjälp till din badrumsrenovering? Anlita oss för en trygg partner genom projektet. Vi är proffs på badrumsrenoveringar och vet vad som krävs för att uppnå alla våra kunders höga förväntningar. Börja med att konkretisera vad du söker och kontakta oss för en kostnadsfri offert. Därefter sätter vi datum för renoveringsstart och drar igång arbetet med att förverkliga alla dina idéer.